Pages

Thursday, 29 May 2014

Again

Ahah hai, assalammualaikum. Aku muncul lagi hahahaha :3 Padahal taktahu nak sembang apa ni ._. hah, erm sekarang cuti sekolah so aku krik krik jelah dok kat rumah -_- jangan katakan bercuti, balik kampung pun belum tentu zzzz . 
Ahha, blog ni still dalam proses tumbesaran hahaha post yg lelama sejak tahun 2011 semua aku sumbat kat draft, sekarang 2014 je hehe ^^v bapak janggal nak menaip ni kahkah! berapa lama dah tak tekan tekan keyboard ni. 
Hm oraite post kali ni kira cam 'pendahuluan' aaa , sbb byk benda lagi kat blog ni nak kena ubah hahaha, okay bye!

Sunday, 23 February 2014

Im back broh

Hai hai hai assalammualaikum. Heh, lama siot tak on blog hah. Hahahaha sbb gwa selalu guna fon and semalam baru dapat on guna komputer. Soo haha bapak berhabuk siot blog nie fuh fuh. Nak cerita apa nie. Oh tahun nie masuk form 4 dah ha. Boleh tahan tension dia -- sapa cakap form 4 honeymoon? nak kena beduk ah cita dia :3 ok joke ((hambar)) 
Hmmm minggu depan exam dah ha, dahla sejarah satu apa gwa tak paham apa nancy ajar. sakit je jiwa raga. Hahahaha okay bosan do blog nie. Macam apa tah. Dah lama tak on punya pasal, tuto pasal blog pun dah lupa amenda -.- puih haha. okay nak upgrade natang nie jap. see yaa! bye! :*

Online readers